3 Mayıs 2018 Perşembe

MEVSİMLER DEĞİŞİRKEN YATAĞINIZI DA DEĞİŞTİRİN



MEVSİMLER DEĞİŞİRKEN YATAĞINIZI DA DEĞİŞTİRİN
Visco teknolojisinin benzersiz vücut kavrama hissiyatını, Türkiye’ de ilk defa Yataş’ta kullanılan gelişmiş yay sistemi Memory Coil ile veren Smart Track yatak, daha önce yaşa madığınız bir uyku deneyimi sunuyor
Royal Seri
Smart Track
Smart Track yatakta bulunan dünyanın ilk hafızalı yay sistemi Memory Coil ile yatağınız daha fazla hava alır ve istenmeyen yaylanmaları engeller. Baş, boyun, bel ve basen gibi vücudun konveks noktalarına tam uyum sağlayarak vücut hareketlerine anında tepki verir. Smart Track yatak, kullanılan pocket yay sistemi ile farklı vücut tiplerine aynı konforu sunar.
Vücudunuzun Doğal Dostu
Smart Track yatakta kullanılan özel yay teknolojileri sayesinde dokulara daha az basınç uygulanır ve kan dolaşımı daha düzenli hâle gelir. Japonya’da gerçekleştirilen Smart Track uyku kalitesi testlerinde, gece dönüşlerinin %24 oranında azaldığı görülmektedir.
Hafızalı Yay Sistemi
Dünyanın ilk hafızalı yay sistemi Memory Coil, visco teknolojisinin benzersiz kavrama hissiyatını gelişmiş yay sistemiyle verirken sıradan visco süngerlere göre daha fazla hava sirkülasyonu sağlayarak yatağınızın daha fazla nefes almasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder