2 Mayıs 2018 Çarşamba

YAYLI SERİ


Uyurken eşlerden birinin yatakta yaptığı dönüş hareketleri ya da terleme, üşüme gibi nem yönetimi ile ilgili sorunlar son derece rahatsızlık verici olabilir. 7 Bölgeli Pocket Yay Sistemiyle uyku sırasındaki dönüşlerden eşlerin rahatsız olmasını önleyen Duchess Comfort yatak, ödüllü Tencel ve Purotex teknolojileri ile üstün nem yönetimi sağlar. Modern tasarımlı uyku pedi ile maksimum basınç dağılımı sağlayarak ekstra rahatlık hissi verir.
Ergocoil Infinity
Ergocoil Infinity, Yataş’a özel UltraWaist bel destek sistemi ve çıkarılabilen kalın uyku pedi ile ekstra konfor sağlarken kişiye özel çalışan AdaptiveTM teknolojisi sayesinde de size özel uyku sıcaklığı sunar. Yataş’a özel ErgocoilTM sonsuz yay sistemiyle omurganın doğru şekilde desteklenmesine yardımcı olur
sesSiz Şşşş 
Ultra Sessiz Yatak
Ergocoil Infinity yataklarda kullanılan ErgocoilTM yay karkası yıllar geçse bile son derece sessizdir. Ergocoil Infinity ile derin uykular sizi bekliyor.
Özel Bel Desteği
Omurganın en hassas bölgesi olan bel ve basen bölgesine özel destek ve konfor sağlayan UltraWaist bel destek sistemi, yumuşak dokulu özel polimeri sayesinde vücut kitle indeksi veya vücut profili ne olursa olsun kişiye uygun bel desteği sunar.
240.000 Darbeye Dayanıklı Sonsuz Yay
Düğümsüz ve sonsuz yay yapısı ile Amerikan yatak tipi yaylanma hissini sessiz bir şekilde sunar. ErgocoilTM yaylar o kadar dayanıklıdır ki uluslararası testlerde tam 240.000 darbede bile formunu kaybetmemişti
Tertemiz Uykular Çıkarılabilir Uyku Pedi
Ergocoil Infinity yatak, kuru temizlemeye uygun uyku pedi ile dilediğiniz an yatağınızı temizleme imkânı sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder