9 Mayıs 2018 Çarşamba

agu


AGU

Bebeğinizin doğumundan itibaren güvenle kullanabileceğiniz Agu, Visco elastik süngeri ve Pocket Yay Sistemi sayesinde pamuksu uykular sunar. Koruma bariyerleri sayesinde bebeğinizi yatakta koruma altına alır. Fermuarlı koruyucusu rahatça çıkarılıp yıkanabilir, dilerseniz yatak dışında da alt değiştirme pedi olarak kullanılabilir.
Akıllı Destek
Pocket Yay Teknolojisi
Her biri ayrı ayrı paketlenmiş ve bağımsız çalışabilen yaylar ile bebeğinizin vücuduna mükemmel adapte olur ve farklı ağırlık bölgelerine birbirinden bağımsız destek sağlar.
Bebeğiniz İçin Yüksek Güvenlik ve Kalite

LGA Ergonomi Sertifikası
Tüm Yataş Bebek Yatakları koleksiyonundaki ürünler bebek vücut ergonomisine uygunluğu, Mikrobiyolojik uygunluk ve Biyomekanik alanlarında Almanya’da sadece yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun ürünlere verilen LGA sertifikasını almaya hak kazanmıştır.
Omurga Gelişimine Doğru Destek
Yaşa Göre Uyku Yüzeyi
0-2 Yaş için 28 DNS sert sünger 3-6 yaş tarafında kullanılan 60 DNS Visco Elastik sünger, birlikte kullanıldığı Pocket Yay Sistemi ile bebek için en yüksek destek ve konfor sağlanır.
Bebeğinizin Narin Cildine Süt Lifleri Dokunuşu
Milky Kumaş
Bebek yataklarında kullanılan Milky kumaş süt liflerinden elde edilir.İçeriğinde bulunan %30 aminoasit sayesinde bebek cildinin hassas nem seviyesini düzenler. Yumuşacık, yıkanabilir pamuklu yüzeyiyle fazla nemi emerek, bebeği rahatlatır.
Bebeğinizin Vücudu Yatağınızın Hafızasında
Açık Hücreli Visco Sünger Teknolojisi
Açık hücreli Visco sünger kullanılarak üretilen Yataş Visco yataklar, omurganın doğal eğrisinin korunmasına yardımcı olur. Açık hücreli yapıları, sıcaklığa ve basınca 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder