9 Mayıs 2018 Çarşamba

Bebiş yatak

           POCKET YAYLI SERİ BEBEK YATAKLARI
Bebiş yatak, Pocket Yay Sistemi ile bebeğinizin vücudunu destekler ve omurgasını korur. Kanallı sünger katmanları sayesinde kan dolaşımını düzenleyip masaj etkisi yarattığından bebeğinizi uykusunda rahatlatır, sakinleştirir.
     Masaj Etkisi
Özel kanallar
Her iki tarafında bulunan kanallı sünger katmanları ile kan dolaşımını düzenleyici masaj etkisi sağlar

Bebeğinizin Narin Cildine Süt Lifleri Dokunuşu
    Milky Kumaş
Bebek yataklarında kullanılan Milky kumaş süt liflerinden elde edilir.İçeriğinde bulunan %30 aminoasit sayesinde bebek cildinin hassas nem seviyesini düzenler. Yumuşacık, yıkanabilir pamuklu yüzeyiyle fazla nemi emerek, bebeği rahatlatır.
    Omurga Gelişimine Doğru Destek

Yaşa Göre Uyku Yüzeyi
Bebiş yataklarda 0-2 yaş için 28 DNS Profil kesim sert sünger, 3-6 yaş için 24 DNS Profil kesim kuş tüyü Super Soft sünger kullanılır.

Bebeğiniz İçin Yüksek Güvenlik ve Kalite
LGA® Ergonomi Sertifikası
Tüm Yataş Bebek Yatakları koleksiyonundaki ürünler bebek vücut ergonomisine uygunluğu, Mikrobiyolojik uygunluk ve Biyomekanik alanlarında Almanya’da sadece yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun ürünlere verilen LGA® sertifikasını almaya hak kazanmıştır.
Akıllı Destek

   Pocket Yay Teknolojisi
Her biri ayrı ayrı paketlenmiş ve bağımsız çalışabilen yaylar ile bebeğinizin vücuduna mükemmel adapte olur ve farklı ağırlık bölgelerine birbirinden bağımsız destek sağlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder